Prisma is bewegen!

Ladies Only

Een fanatieke aerobic les op anashiedmuziek voor dames
vanaf 16 jaar! Elke donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur

Kosten: 10 lessenkaart voor €10,-
Voor info: bel Esther (06-42304858)

Als u in het bezit bent van een Gelrepas krijgt u 50% korting

Hatha Yoga

Hatha Yoga is bewegen met aandacht op je ademhaling. Door het bewegen en diepe ademhaling hef je blokkades op fysiek en emotioneel niveau op. Door het opheffen van blokkades ervaar je rust in je lichaam. Door de rust nemen je lichamelijke en emotionele klachten af. Om Yoga te beoefenen hoef je niet jong en lenig te zijn. Zelfs met lichamelijke beperkingen kun je deze techniek beoefenen. De oefeningen worden aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers.

Elke woensdag 18:30 – 19:30 uur
Kosten: € 40,- (10 lessen)
Begeleidster: Gǔlnar Yoldas

Als u in het bezit bent van een Gelrepas krijgt u 50% korting.

Bewegen voor volwassenen 45+

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die
plezier hebben in bewegen en conditie willen
verbeteren door intensief te bewegen op muziek.
Er wordt gewerkt aan lichaamstraining en spier-
versteviging. De les begint met een warming-up
om alle spieren los te maken. Daarna doen we
allerlei oefeningen en bewegingen op de plaats en
door de ruimte.

Elke zondag van 18:30 – 19:30 uur
Elke vrijdag van 19:00 – 20:00 uur
Kosten: € 1,- per keer

Bewegen op muziek voor vrouwen

Deze activiteit is voor vrouwen! Jong of oud, leeftijd speelt geen enkele rol. Ga je liever niet naar de sportschool of bij een grote club? Bij ons kun je onder begeleiding van een docente, in een kleine groep, sporten en bewegen. Er wordt op een leuke en gezellige manier gewerkt aan de conditie.

Elke maandag van 19:00 – 20:00 uur
Kosten:€ 1,- per keer

Dance4kids

Hou jij van dansen? Dan heb je de mogelijkheid om te komen dansen bij dansjuf Mellery Garcia. Tijdens dit dansuurtje leer je verschillende dansstijlen zoals streetdance, hip hop en break dance. Kom eens langs en swing lekker mee!

Elke donderdag van 16:00 – 17:00 uur
Leeftijd: 7-12 jaar
Kosten: lidmaatschap van Wijkclub Immerloo/Malburgen
Lesgever: Mellery Garcia

HipHop

Elke donderdagmiddag geeft Mellery Garcia een uur hip hop. Alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar zijn welkom om mee te doen.

Kosten: lidmaatschap van Wijkclub Immerloo/Malburgen (€6,- per maand)
Lesgever: Mellery Garcia n

Zaalvoebal

Zaalvoetbal is samenspel: samen aanvallen en samen verdedigen. Iedereen in de leeftijd van 11 jaar t/m 13 jaar is van harte welkom als hij of zij zich inschrijft.

Leeftijd: 11- 16 jaar
Tijd: van 16:00- 17:00 uur

Kosten: € 0,50 per keer.
Begeleider Jamal Ballouki

Deelnemen aan een of meerdere bovenstaande activiteiten? Geef u nu op! Instromen is altijd mogelijk.
Klik hier voor het online aanmeldformulier  of download het aanmeldformulier in PDF.